Vakantie/verlof dag 1

Vakantie/verlof dag 1

Het is de eerste dag van mijn zomervakantie, aansluitend heb ik verlof tot de baby zich aandient in september, waarna ik tot eind 2018 lekker thuis fulltime van haar mag genieten! Omdat ik de 30 weken inmiddels voorbij ben, is vliegen naar de zon deze zomer niet zo praktisch. Mijn vriend en ik zagen een babymoon bovendien niet zo zitten, voor ons gevoel zijn onze afgelopen vakanties al steeds een babymoon geweest. We kunnen beiden niet wachten tot die kleine er is, om met zijn drieën nieuwe avonturen te beleven. De komende kerstvakantie is dan ook alvast zo goed als geboekt! Bovendien spaart het wat geld uit als we nu niet op vakantie gaan, ook niet verkeerd met een kleine geldwolf op komst..

Zo’n zomervakantie zonder een vliegreis naar de zon, toch heb ik er moeite mee. Ik droomde vannacht dan ook in 1 nacht drie vakantie-avonturen achter elkaar. Twee keer een vliegvakantie naar Egypte en daarna stond ik zelfs ineens op de piste in Oostenrijk!!

Moet niet gekker worden… heimwee naar vakantie hebben.

De komende tijd zal echter in het teken staan van mijn aanstaande moederschap. De meubeltjes staan inmiddels in de kinderkamer braaf te wachten. Dankzij vele lieve fantastische collega’s, vrienden, familie en de kinderen uit de klas waar ik afgelopen schooljaar aan heb lesgegeven, en niet te vergeten dankzij mijn geweldige zus, liggen er daarnaast talloze kleertjes en spulletjes te wachten om te worden gewassen, uitgezocht en een mooi plekje te krijgen.

Ook niet onbelangrijk; de naam voor ons meisje. We zijn er nog steeds niet helemaal uit..

Nu ik zeeën van tijd lijk te hebben om hier lekker mee bezig te zijn, en mijn gedachten graag orden op papier, leek me dit het juiste moment om een blog te beginnen over dit alles. Zo haal ik mijn schrijfambitie ook meteen uit de kast, waar ze al veel te lang lag te verstoffen.

Graag houd ik jullie op deze wijze op de hoogte van mijn avonturen als mama-to-be.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: