Dag 2 – De Naam

Dag 2 – De Naam

Vandaag lekker rustig aan gedaan. Vriend was vrij, lekker de dag samen doorgebracht. Tijdens de brunch begon de verdere zoektocht naar De Naam. Hieraan is al een heel traject voorafgegaan. Hele blaadjes zijn reeds volgeschreven met potentiële kanshebbers, een app met wel 5000 mogelijkheden is gezamenlijk doorgespit, tijdens een tripje naar Vlieland in februari is de eerste Grote Kanshebber voorbijgekomen. Waarop we vandaag uitkwamen op een Top 2. Eind van de middag kwam de Grote Kanshebber als winnaar uit de bus. Dat ei is gelegd!!

Tussendoor toerist in eigen stad gespeeld, waarbij een bezoekje aan Petit Bateau niet zonder aankopen kon achterblijven… Mijn vriend is nu ook officieel besmet met het nesteldrang-virus en was al even enthousiast toen hij al die kleertjes zag!

Terug thuis De Koffer van stal gehaald met alle bewaarde babykleertjes van mijn zus, die na twee dochters een uitgebreide collectie heeft verzameld. Aangezien ik zelf ook een meisje krijg, valt die dus met haar neus in de boter!

Na vier uur uitpakken sorteren en uitzoeken, blijkt dat ik zo een winkeltje kan beginnen of een kledingkast kan vullen voor een heel legertje aan babymeisjes…

Ik heb de hulp van moeders maar even ingeschakeld, kan wel wat wijze raad gebruiken nu ik verdrink in de rompertjes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: