Dag 7 – Gas terug en zweten maar

Dag 7 – Gas terug en zweten maar

Vannacht was het dan zover. Het heeft een week geduurd, maar ik heb nu ook in mijn dromen afscheid genomen van het afgelopen schooljaar en het team gedag gezegd. Nu maar hopen dat de horrorbevallingen me nog even bespaard zullen blijven in de komende nachten! Vandaag de heetste dag, 32 graden in huis en tegen de 40 graden buiten. Bij de bakker kreeg ik de vraag of ik het nog uit kon houden met de hitte. Natuurlijk, het is warm en ik zweet, net als iedereen, maar verder ben ik er niet ziek van en voel ik me nog prima. Haar reactie was dat ze de zon niet kon verdragen tijdens haar zwangerschap en dus de hele tijd binnen zat. Het zal wel aan mij liggen, maar ik kon me daar dus niks bij voorstellen, dat je de zon niet kan verdragen… 🤔 Ik heb me nog lang afgevraagd waar ze dan toch last van zou hebben gehad. Door de verzengende hitte stond mijn energiepeil erg laag vandaag, dus heb ik lekker rustig aan gedaan. Overdag beschutting gezocht in Vinkeveen bij een bezoekje aan mijn schoonouders. Gezellig even bijgekletst en daarna afkoeling gezocht in de Ikea. Thuisgekomen met verduisterende plissegordijnen. Dat werd toch een keer tijd, zo anderhalf jaar na onze verhuizing, met een kleine op komst en met deze hitte, om de boel nog wat beter te kunnen verduisteren.. Eenmaal thuis meteen opgehangen in de slaapkamer, wat zullen wij vannacht heerlijk slapen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: