Dag 6 – Hiep hiep hoera!

Dag 6 – Hiep hiep hoera!

En dan ben je ineens jarig. Buiten is het net zo warm als ik oud ben geworden, 36 graden gevoelstemperatuur in elk geval. Dat was alvast het eerste cadeautje. Vanochtend begon de zwangerschapscursus van Carita Salomé, naar het schijnt een begrip in Amsterdam. Een energieke vrouw van 66 die als een wervelwind door alle stof gaat en je daar helemaal in meeneemt. Die na vijf minuten alle namen aan de gezichten kan koppelen van de 20 vrouwen in de zaal. De cursus berust zich op Mensendieck en is heel erg gericht op welke houding goed is voor je lichaam. Die twee uurtjes vlogen om, waarna ik vol bruikbare tips en de nodige informatie over de anatomie van het bekken en de rugspieren weer huiswaarts ging. Thuis aangekomen werd ik verrast door vriendlief die de tafel vol had gezet met cadeautjes. Eén ervan was de lamp die ik maandag zelf had gespot! Hij was hem vanochtend meteen gaan halen, vond hem zelf ook prachtig. Superblij mee!! In de middag zijn we gaan varen met mijn ouders. Noem ons maar idioot om met dit weer te gaan varen, het was niet heel koel maar alles beter dan binnen zitten op mijn verjaardag!! Op het water zijn leek me een stuk aangenamer dan op het land met deze hitte. Helemaal naar Ouderkerk aan de Amstel gevaren, ik was toch wel blij met de para”sol” (plu) van de Ikea waarmee ik toch wat schaduw kon opzoeken. De terugweg was een stuk aangenamer met de zon in onze rug en de wind in ons gezicht! De dag afgesloten in Shabu Shabu, heerlijk gegeten. Inmiddels begint De Buik toch behoorlijk vorm te krijgen. Ik zag ineens vanavond mijn voeten niet meer, moet dan echt om mijn buik heen kijken. Ook is Marietje erg actief aanwezig vandaag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: