Dag 9 – De Toverlamp en de uiltjesboom

Dag 9 – De Toverlamp en de uiltjesboom

Ik ben toch wel blij dat de zon deze zomer in Nederland is gebleven, precies de zomer dat ik niet buiten Nederland op vakantie ga! Kan ik toch nog bruin worden 😎 Toch is er nog geen stranddag van gekomen, mijn vakantie wordt nog in beslag genomen door De Grote Mama-to-be To-Do lijst 🤰Vandaag de laatste klusdingetjes voltooid in de kinderkamer; er hangt nu een rolgordijntje, de lamp is opgehangen en de muurstickers zijn op de muur geplakt. Bij het ophangen van de lamp kwamen we erachter dat het een ware Toverlamp betreft; met het licht uit is het maar een saaie witte schaal, zodra het licht aangaat zie je een patroon ontstaan op de lamp. Zo wordt het een echte sprookjeskamer, compleet met een boom vol uiltjes op de muur! De boom zelf op de muur plakken liet ik aan vriendlief over, die mocht zich buigen over het secure pas- en meetwerk. Zelf ben ik meer van het handelen op gevoel, wat even voor wat wrijving zorgde toen ik het schommeltje op gevoel wilde opplakken. Dus dat mocht vriendlief ook doen, zodat ik de blaadjes en uiltjes op gevoel kon opplakken. Zo was het toch een goede samenwerking 👍 Ook zijn we nog even op zoek gegaan naar Het Geboortekaartje, samen met vriendlief een potentieel kaartje uitgezocht en een offerte aangevraagd. Zo worden er iedere dag weer vinkjes gezet achter de to-do lijst van deze mama-to-be 🤗 Eind vd middag afgesproken met vriendinnen en gezellig bijgekletst. Fijn om even te socializen! Op de weg terug lees ik op het nieuws weer een bericht van een kind dat verdronken is… Er lijkt momenteel geen dag voorbij te gaan zonder zo’n tragisch bericht van een kind dat verdronken is of is overleden in een snikhete auto. Ik moet er toch niet aan denken dat mijn lieve actieve Marietje zoiets zou overkomen… Ook vraag ik me dan toch altijd weer af hoe het kan dat zoiets gebeurt; was het puur een stom ongeluk of kun je denken ‘had ik maar wat beter opgelet’🤔 Ik zou het mezelf in elk geval nooit kunnen vergeven, je zal je als moeder toch je leven lang schuldig voelen als je het gevoel hebt dat je het had kunnen voorkomen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: