Dag verlof #2!

👋 Dag uitslapen en lekker de hele dag lummelen met baby. 👋 Dag hele dagen op de bank doorbrengen. 👋 Dag dagen-zonder-enige-planning. 👋 Dag vakantie buiten de schoolvakanties… (dat ga ik dus echt onwijs missen!!!) 👋 Dag relaxbroek legitiem de hele dag dragen. 👋 Dag vrijheid-in-gebondenheid want Corona en lockdown en slecht weer buiten. 👋Dag lief baby’tje en veel plezier bij de kindjes, mama komt je gauw weer ophalen!!

Hallo ritme!! Hallo juf Cathelijne! Hallo werkende leven! Hallo weer van betekenis kunnen zijn voor leerlingen in hun ontwikkeling! Hallo collega’s! Hallo wekker… Hallo fiets. Hallo kolfapparaat… Hallo lunchpakket, hallo Haast…

Na vier maanden is het zover en mag ik weer gaan werken. Ik kijk ernaar uit maar het zal best even wennen zijn. Met mijn verlof van oktober tot februari heb ik een gat in het schooljaar geslagen en dat voelt best gek als juf zijnde. Wel verlaat ik met een gerust hart het thuisfront om te gaan werken. Rosie-Lynn is nu 14 weken oud en al een heel wijs meisje. Ze laat duidelijk van zich horen als ze je nodig heeft, met een heel schel huilgeluid, waar je niet omheen kan 🙈🙉. Maar ze kan je een seconde later ook doen smelten met haar innemende, intense glimlach. Lachen en huilen zitten dicht bij elkaar bij haar. Met haar zus kan ze zelfs schaterlachen van plezier, het blijft bijzonder om die hechte zussen-band te zien terwijl ze nog zo klein is. Vooral tijdens de vakantie hebben we optimaal van elkaar kunnen genieten en die duurde wat dat betreft eigenlijk te kort.

Dikke mik tussen die twee!!

En dan eindig ik dit blog met een ode aan je papa. Dat een relatie hard werken is, wisten we al. Een tweede kindje is daarbij een extra uitdaging. Je had dit keer wat langer verlof, en hoewel ze even op zich liet wachten kon je je uiteindelijk vol liefde storten op het gezinsleven met twee kinderen en de liefde voor ons nieuwe wondertje. Je waakt er daarbij altijd voor dat ook Lilly-Sofie nog steeds voldoende aandacht krijgt. En waar en wanneer je kunt, sta je altijd voor ons klaar. Tijd voor elkaar is nu even een uitdaging geworden, maar zolang we blijven communiceren vinden we elkaar. Nu we een gezin vormen met nog een meisje erbij, is het gevoel alleen maar sterker geworden dat wij een eenheid vormen samen waar niks tussen komt. We hebben genoeg aan een half woord om elkaar te begrijpen. Bijna 10 jaar samen, nu met twee mooie meiden die ons voor altijd met elkaar verbinden. Je bescheidenheid, je engelengeduld, je toewijding en je liefdevolle aandacht voor mij en onze kinderen, daar heb ik enorme bewondering voor! Lieve schat, ik hou van jou tot de maan en terug 💋😘 en wil je bedanken voor je geduld met mij want dat is niet altijd makkelijk. Jij staat me morgenochtend enthousiast uit te zwaaien als ik weer ga werken en dat begrijp ik best!!! Dikke kus van mij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: