Dag 3 – Nationaal Hitteplan

Dag 3 – Nationaal Hitteplan

28,5 graden in huis maar dat mag de pret niet drukken! Vandaag met mams alle kleertjes uitgezocht en opgeruimd in de kinderkamer. Toch maar goed dat we twee kasten hadden laten maken… 😎 Wel heel blij met mijn iets uit de kluiten gewassen collectie babykleding! Kind kan straks elke dag een ander rompertje aan zonder dat ik er ooit 1 hoef te wassen.. 🤗 Daarna heb ik me nog even laten inenten tegen kinkhoest. Omdat het kan! En een lijst gemaakt van alle administratieve dingen die we nog moeten regelen voor de baby komt. Lekker regeldagje zo dus, met ook nog een belletje naar de klantenservice van de OV chipkaart aangezien de mijne de benen had genomen (zomaar!!). Nieuwe aangevraagd, appeltje eitje. Mezelf tot slot getrakteerd op een ijsje, waarbij ik de Ultieme Plafondlamp voor de kinderkamer heb gespot. Geheel in stijl met alle andere lampen in ons huis, allemaal van dezelfde winkel afkomstig op de Haarlemmerdijk. Dat ik daar niet eerder aan had gedacht!! Maarja zwanger hè dan krijg je dat 😬😬😬

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: