Dag 4 – Maasmechelen 34 graden

Dag 4 – Maasmechelen 34 graden

Nadat mijn brein heeft geprotesteerd tegen een zomervakantie zonder vliegreis door mij in 1 nacht drie keer op vakantie te sturen, is hij nu al twee nachten bezig met protesteren tegen het feit dat ik tot de kerst niet zal werken. Zo ben ik de afgelopen twee nachten steeds begonnen in een nieuwe groep als juf op de school waar ik net een jaartje werk. Volgens mij ben ik nog niet helemaal in de relaxmodus gekomen dus! Maar zolang ik nog geen horror-nachtmerries heb over de meest gruwelijke bevallingen, vind ik het niet erg. Het is toch even omschakelen, zo’n nieuw leventje op de wereld zetten en alleen daarmee bezig hoeven zijn! Nadat gisteren alle kleertjes zijn uitgezocht, was het vandaag tijd voor een “kleine shoptour”; van Amsterdam naar Maasmechelen op zoek naar ons meisje’s eerste outfit na de geboorte en een mooie slaapzak. Twee uur in een auto met airco was geen straf met die warmte vandaag. In Maasmechelen waren we niet de enigen maar was het heerlijk rustig. De warme deken van de buitenlucht werd mooi afgewisseld met de koele airco van de winkels. Na de geslaagde shoptour volgde de reis naar mijn geboortestad Den Bosch, waar paps voor ons gekookt had. De dag daarna heerlijk afgesloten in de hot tub in de tuin van mijn zus.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: