Dag 11 – vakantiegevoel doet zijn intrede

Dag 11 – vakantiegevoel doet zijn intrede

Dit jaar dus geen strandvakantie in de zomer.. Maar de zon kwam naar mij, dus daar moet ik dan toch wel van profiteren, zwanger of niet! De dag begon echter wat bewolkt en regenachtig, wat me de kans gaf om lekker te cocoonen in huis. Op de planning stond vandaag het definitief vastleggen van de komende kerstvakantie. Na ongeveer anderhalve maand heen en weer bellen en mailen met de betreffende reisorganisatie, de enige in Nederland die me wilde helpen om een reis te boeken voor 11 personen waarvan er dus 1 haar opwachting heeft in september, was het vandaag dan eindelijk zover. De boekingen zijn vastgelegd dus de voorpret kan beginnen… Nu lijkt de kerst nog heel ver weg en natuurlijk staan er veel grootsere en spannendere dingen op onze planning voor die tijd, maar toch is het een heerlijk vooruitzicht, voor het eerst in jaren weer met bijna de hele familie samen op vakantie. Vriendlief gaat ook voor het eerst mee, wat betekent dat we kerst en oud en nieuw voor het eerst samen vieren en dan ook meteen als kersvers gezinnetje! Daarna katoen besteld voor het haken van het vloerkleed in de kinderkamer. Dat was nog een hele klus want welke kleuren zouden mooi staan en wat voor kleed wordt het en hoe groot… Maar, alles op gevoel dus dat komt vast goed. Ook het geboortekaartje is uitgezocht, nu nog de vraag welke tekst we erop willen hebben… Poeh nog genoeg te doen… ondertussen brak buiten de zon door en werd het huis en het binnenzitten me een beetje te benauwd. Dus besloot ik vriendlief te verrassen door hem op te halen van zijn werk en mee te nemen naar het strand om lekker te gaan eten. Heerlijke afsluiting van de dag, met de ondergaande zon was daar dan ook eindelijk het vakantiegevoel!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: