Dag 12 – Creatieve familiedag

Dag 12 – Creatieve familiedag

Wat krijgt die kleine Marietje toch een leuk kamertje… Vanochtend eerst op weg gegaan naar Den Bosch om vriendlief te laten kennismaken met Dé Stoffenzaak van Den Bosch en omstreken. Missie; een leuk gordijntje voor de kinderkamer. Op weg naar de stoffenzaak liepen we, nadat we mijn broer even gedag hadden gezegd, mijn zus tegen het lijf met haar kids. Op een dag als vandaag ben ik heel blij dat ik zoveel creatieve mensen om me heen heb; moeders met haar haakprojecten, zus met haar glaskunst (er is nog een lamp in de maak voor de kinderkamer…) en vriendlief die kleding maakt en voor gordijntjes dus ook zijn hand niet omdraait. Mijn zus ging mee naar De Stoffenzaak en hielp ons daar aan een gouden idee, waar ze ook nog eens de perfecte stof bij vond! Daarna was het tijd voor een volgend familiebezoekje, de tante van vriendlief zat ons al op te wachten. Onder het genot van een heerlijke lunch hebben we lekker even bijgekletst en haar een inkijkje gegeven in de voorbereidingen op de komst van de eerste kleindochter van haar zusje.. Tot slot nog deze familiedag afgesloten in Amsterdam op de koffie bij mijn ouders. Zo hebben we er vandaag heel wat kilometers op zitten. Eenmaal weer thuis wachtte mijn eigen creabea pakket op mij; het katoen voor mijn vloerkleed was binnengekomen!! De kleuren matchen verbazingwekkend goed met het kamertje, dat bestellen op gevoel was me weer goed afgegaan 😊.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: