Dag 13 – kaboutertje op bezoek

Dag 13 – kaboutertje op bezoek

In de ochtend, na een kort nachtje, was het weer tijd voor de zwangerschapscursus. Op de een of andere manier, het zal de vermoeidheid zijn geweest, kon ik me niet goed concentreren en had ik veel moeite om te onthouden wat er allemaal besproken werd. Gelukkig staat er nog een partnerles gepland dus kan ik later altijd nog vriendlief de schuld geven dat hij beter had moeten opletten 🤪 Na de cursus besloot ik mezelf eens te verwennen. Toen ik dinsdagavond vriendlief ging ophalen van zijn werk, had ik namelijk gezien dat de winkel Noppies sale had.. Laat die winkel nou vlakbij de cursus zijn 🤗 Dus dat was wel een bezoekje waard! Met een volle tas geslaagde aankopen lekker helemaal alleen voor mezelf ging ik vervolgens huiswaarts. Daar bleek een kaboutertje op bezoek te zijn! Ok, dat moet ik misschien even uitleggen… Ooit kwamen vriendlief en ik terug van vakantie en troffen thuis een nagelnieuwe wasmachine en droger aan in onze badkamer, met een briefje waarop stond; ‘kaboutertjes bestaan toch!’ Daarna heb ik ze heel lang niet meer gezien. Tot vandaag! Ik betrapte haar, een klein vrouwtje dat verdacht veel op mijn moeder leek, in de keuken. Na een middagje poetsen blonk de keuken weer als nieuw, hingen er diverse lakentjes en rompertjes te drogen na hun eerste wasbeurt en leek de woonkamer zo uit een woonmagazine gestapt! Het kaboutertje kreunde niet één keer van de warmte en wist van geen ophouden. Ze beloofde zelfs nog eens terug te komen om de grondige schoonmaakbeurt nog een vervolg te geven!! Ik kijk nu al uit naar haar volgende bezoekje 😍

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: