Dag 16 – zondag rustdag

Dag 16 – zondag rustdag

Marietje liet me vandaag weten, niet meer zo te willen zweten. Het was wel even genoeg geweest, na al dat gefeest! Elke dag weer vol energie, nou, vandaag even nie! Zo werd ik vanochtend wakker met een opgeblazen buik-gevoel (nou was dat natuurlijk meer dan een gevoel), alsof je een ballon te hard hebt opgeblazen. Bij elke beweging voelde ik de spanning op mijn buik staan. Dus; niet teveel bewegen en geen onnodige uitstapjes vandaag. We zijn nog wel even de stad in gedoken, lang leve het openbaar vervoer waardoor ik niet lang hoefde te lopen. Dat was een vruchtbare shoptour, zo heb ik De Schoenen die ik vrijdag in Den Bosch had gevonden, op de kop kunnen tikken, en een slaaptenue gevonden waar mijn buik in past. Tot slot mezelf ook nog even getrakteerd op een verjaardagscadeautje van Pandora. Niet alleen Marietje had vandaag even genoeg van de buitenwereld, ook haar ouders waren na de geslaagde inkopen al snel klaar met de boze buitenwereld vol verdwaalde toeristen, ongemotiveerde verkopers en hersenloze figuren die met deze temperaturen de straten vullen… Dus snel op naar huis voor een welverdiende Siësta! Nadat er nog een kaboutertje in de weer was met een stofzuiger en zijn vriendin de was verzorgde, eindigden we aan de Grote Tafel in de woonkamer, waar de zoektocht begon naar De Tekst voor op het geboortekaartje… Ik kan jullie vast verklappen; het worden geen teentjes tellen of muisjes happen! Bij het schrijven van dit blog had ik inmiddels wel de smaak te pakken, waardoor het rijmen nog was blijven plakken 😇

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: