Dag 17 – bijna 34 weken en even zoveel graden buiten…

Dag 17 – bijna 34 weken en even zoveel graden buiten…

Vandaag heb ik voor de verandering eens niet zoveel te melden. Lekker uitgeslapen en rustig aan gedaan, want Marietje was nog een beetje moe. Veel beweging in mijn buik als ik stil zat, en een gespannen buik als ik bewoog. Net alsof ze haar draai niet kon vinden. Ik kon dat zelf ook niet, had weinig energie maar voelde me ook rusteloos, dus ben ik toch maar even naar buiten gegaan. Lekker geluncht in de schaduw en wat boodschappen gedaan. Daarna de rest van de dag op de bank doorgebracht want veel te warm om iets te ondernemen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: