Dag 18 – gespreide bedjes

Dag 18 – gespreide bedjes

Na een broeierige nacht blies er vanochtend vroeg een koel windje. Ik heb meteen alle ramen wijd opengezet en kon toen nog even heerlijk slapen. Toen de zon doorkwam ben ik toch maar opgestaan en heb ik alle rolgordijntjes gauw weer dichtgedaan. Uiteindelijk doe je er niks tegen en werd het vandaag toch gewoon weer 30 graden in huis… Nadat ik opstond kreeg ik bericht van het kaboutertje dat ze weer onderweg was voor deel 2 van de schoonmaakbeurt. Ik schakelde in turbo-opruimstand; snel wiste ik alle sporen uit van rondslingerende schoenen tot mogelijke vondst van De Naam of De Tekst op het geboortekaartje 😱😱😱 Bij binnenkomst ging het kaboutertje weer direct verder waar ze de vorige keer gebleven was; iets met koffie apparaat ontkalken en roosters ontvetten van de afzuiger. Mijn nichtje was mee en ging meteen lekker aan het tekenen. Ze vond dat ik een heerlijk huis heb en wilde graag de naam van de baby weten zodat ze kaartjes kon maken voor als de baby geboren is, zodat iedereen het weet. Alsof ze wist dat ik daar mee bezig was… 🙄🤔 Nadat de keuken onder handen was genomen, kwamen eindelijk de babyspulletjes aan de beurt; missie was om de bedjes op te maken van het ledikant, het wiegje en de kinderwagen. Nu alle lakentjes gewassen waren, konden we aan de slag. Niet veel later stonden er drie fris gewassen bedjes klaar om die kleine meid naar dromenland te voeren… Duurt nog eventjes, maar dat is vast klaar! Die kleine meid is lekker rustig vandaag, geen gespannen buik meer maar lekker relaxed. Dus kon ik wel even mee de stad in, vond ik. Ik moest even met mijn armband terug naar Pandora, er zat een bedeltje klem. En, het lijken daar de mama-mazzeldagen wel want ik werd enorm gematst; mijn sieraden werden schoongemaakt voor niks, ik kreeg een nieuwe armband voor niks en het bedeltje zelf bleek ook niet in orde dus die werd ook vernieuwd! Ondanks de verzengende hitte buiten was dit tripje dus toch zeker de moeite waard… Eenmaal weer thuis had ik genoeg reden om het babybadje tevoorschijn te halen en in te wijden als koud voetenbad, pfff dat had ik wel even verdiend!! Daarna was het alweer tijd voor het avonddutje; vrijwel iedere dag sinds ongeveer 20 weken zwangerschap neem ik tussen 17.30-18.30 uur een powernap. Na het avondeten zijn we nog even op zoek gegaan naar verkoeling maar die was buiten helaas niet te vinden, warme Sahara wind waaide ons tegemoet… dus maken we ons op voor weer een benauwde nacht, hopelijk voorlopig de laatste…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: