Dag 20 – moet niks, Netflix!

Dag 20 – moet niks, Netflix!

Wat heb ik heerlijk geslapen vannacht! Had wel weer een rare droom, namelijk dat ik voor de klas stond en er mensen kwamen kijken in m’n klas. Mijn teamleider bleef in de buurt om een oogje in het zeil te houden, en ik was super zenuwachtig. Ik weet dat ik nu volledig bezig zou moeten zijn met mijn aanstaande moederschap en dat leventje in mijn buik, maar toch kan ik blijkbaar nog niet helemaal afscheid nemen van mijn werk… Vanochtend was les 3 van de zwangerschapscursus. Weer eindigde die liggend op een matje waarbij ik moeite had om de informatie tot me te nemen zonder af en toe in een roesje weg te vallen. Ik blijf zo’n afsluiting toch lastig vinden! Gelukkig had de cursusleidster er dit keer een goede oplossing voor, het was namelijk nogal wat informatie vandaag dus kregen we na afloop in de middag allemaal een mailtje om een en ander nog eens rustig na te kunnen lezen. Halleluja! Na de cursus weer op naar huis, want de weergoden hadden slecht weer voorspeld, namelijk storm en harde regenval vanaf ongeveer een uurtje of 12. Omdat ik nog steeds een beetje rozig en slaperig was besloot ik daar lekker vanaf de bank van te genieten in huis. Eenmaal thuis alle ramen opengezet en mezelf geïnstalleerd op de bank. Mijn zus had een maand geleden al allerlei suggesties gestuurd om op Netflix te kijken, daar kon ik nu eens goed de tijd voor nemen! Ondertussen bleef het benauwd in huis, zo’n 26 graden. Ja er viel af en toe een nevelig regenbuitje maar daar was wel alles mee gezegd. De beloofde stortregen en storm waarvoor in het hele land code oranje was afgegeven, ging geheel aan mijn huisje voorbij. Toch was het niet verkeerd om me over te geven aan een dagje netflixen, ik vond een serie en keek wel 6 of 7 afleveringen achter elkaar tot vriendlief thuiskwam. Heerlijk zo’n lui dagje!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: