Dag 21 – kraamzorg kramp

Dag 21 – kraamzorg kramp

Na een paar Netflix afleveringen begon ik toch maar eens aan mijn dag. Vandaag was er dan wél die beloofde frisse wind afgewisseld met wat fikse regenbuien, dus het huis kon eindelijk fatsoenlijk afkoelen. Ik moest zelfs een jas aan als ik naar buiten ging, dat was gek!! Ondertussen probeerde ik nog maar weer eens contact te krijgen met mijn kraamverzorgster. Helaas wéér zonder resultaat. Nu ik ruim 34 weken onderweg ben, begint de tijd toch wel te dringen, zeker als ik nog niet eens heb kunnen kennismaken met deze persoon.. Dus bereikte mijn geduld vandaag een kookpunt. Ik nam maar weer contact op met het kantoor, die me weer gerust probeerde te stellen met de woorden ‘dat het heus allemaal goed komt’… Dit keer hadden die woorden niet meer het beoogde kalmerende effect op mij en begon ik toch wel lichtelijk in de stress te schieten (lees ik zat bijna jankend aan de telefoon). Ik had nog steeds geen intakegesprek gehad en ook nog geen overeenkomst ontvangen. Ik appte en mailde er nog maar eens op los naar de kraamverzorgster en het kraambureau, om mijn frustratie bij de juiste personen op het bord te leggen. Toen ik tenslotte erachter kwam dat mevrouw de kraamverzorgster nog tot eind augustus op vakantie is en daar onbereikbaar, was dat toch wel de druppel. Dan ben ik verdorie over de 37 weken! Het kantoor begon te begrijpen dat het tussen mij en de kraamverzorgster inmiddels niet meer zou gaan boteren, dus werd er eindelijk actie ondernomen. In de avond werd ik gebeld door het kantoor, met het nieuws dat ze een andere kraamverzorgster voor mij gevonden hadden die ik meteen mocht bellen voor een intake! (Ze nam de telefoon nog wel meteen op ook, wat een verademing na 6 weken bellen zonder gehoor!) De medewerkster van het kantoor vond het een erg kwalijke zaak hoe het gelopen was en is meteen voor mij aan de slag gegaan. Zo eindigde mijn dag toch nog heppie! Vriendlief leefde met me mee en was ook heppie voor me. Hij moest in de avond nog even de deur uit, om een kat te voeren waar hij op zou passen. Dat deed hij met veel liefde en plezier, om daarna zelf als een verzopen katje weer thuis te komen (het regende een beetje…)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: