Dag 22 – pakketjesdienst

Dag 22 – pakketjesdienst

Na de dikke buiken gymnastiek vanochtend, (waar ik heeeel veel zin in had 🙄😬….) besloot ik vandaag mezelf eens nuttig te maken. Ik ben in de auto gestapt om mijn broer te helpen in Den Bosch. Er moesten namelijk een heel aantal pakketten worden klaargemaakt voor de nieuwe leerlingen die starten in september met hun mbo opleiding uiterlijke verzorging. Alle materialen had hij al netjes uitgestald in een lokaal klaarstaan om te worden ingepakt. Behandelstoelen dienden even als ‘lopende band’, dozen stonden klaar om op een rijdend karretje langs de lopende band te worden gevuld. Lekker strak georganiseerd dus!! Nadat we ongeveer de helft klaar hadden werden we getrakteerd op worstenbroodjes om het daarna in een rap tempo af te maken. Binnen 2 uur was de klus geklaard! Dankzij mijn hulp had mijn broer daarna zelfs nog tijd om te gaan shoppen met zijn vriendin. Dat voelde nog eens als dankbaar en nuttig werk! Na nog een bezoekje aan mijn zus die ook nog even zorgde dat ik mijn vitamientjes binnen kreeg, ging ik voldaan huiswaarts. Daar voelde ik me nog wat rusteloos, ik had nog wel wat energie over! Dus haalde ik vriendlief over om ons nog eens te buigen over De Tekst voor op het geboortekaartje. Na een stroeve start stond anderhalf uur later De Tekst als een huis! Nu nog geduldig m’n mond houden tot Marietje er is en we eindelijk ons geluk kunnen delen met de buitenwereld…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: