Dag 25 – vakantiemodus

Dag 25 – vakantiemodus

Oeps deze blog komt een beetje later dan bedoeld! Nadat de manager ons de vorige avond een niet al te vriendelijk bezoekje had gebracht waren we allemaal best wel even onder de indruk geweest. De kinderen, mijn twee nichtjes en nog een vriendinnetje die bleef logeren, sliepen samen op een kamer met stapelbedden, dat was natuurlijk ook super spannend allemaal dus van slapen kwam niet meteen wat terecht… zo werd het nogal een kort nachtje. Na een heerlijk ontbijtje met de familie de volgende ochtend ging ieder zijn eigen weg. Mijn nichtje en haar vriendinnetje hadden surfles, anderen doken het dorp in en ik toog even naar de receptie zoals beloofd. Met een pak chocokoekjes in de aanslag en mijn moeder in mijn kielzog liepen we de receptie binnen. Daar was dezelfde medewerkster als gisteren aanwezig. Ik gaf aan dat ik de dag ervoor blijkbaar voor veel commotie had gezorgd wat niet mijn bedoeling was geweest, al snel waren we weer vriendjes. Ze was bovendien erg blij met de koekjes. Blijkbaar was het allemaal veel minder heftig overgekomen dan de manager ons de dag ervoor had doen geloven. Blij en opgelucht dat dit misverstand uit de wereld was, dook ik met mijn nichtjes het zwembad in. In de middag bleef ik lekker chillen in het huisje. Best gek en heerlijk om met je hele familie, met zijn tienen, in een huisje te zitten op een vakantiepark en dat dan ieder zijn eigen gang gaat waardoor je toch ook nog gewoon lekker tijd voor jezelf hebt! Het huis is daar ook echt ideaal voor, zo had ook savonds na het avondeten ieder zijn eigen plekje in huis gevonden. De een zat in de woonkamer tv te kijken, anderen zaten in de speelkamer samen een discussie te voeren over de theorie van het catamaranzeilen, weer een ander keek een filmpje op een laptop in de eetkamer. Heerlijk om je zo vrij te voelen, je niet verplicht voelen om ergens bij te moeten zitten. De kinderen waren al vroeg onder zeil, om de verloren slaap van de vorige nacht in te halen. Laat in de avond kwam vriendlief ook nog aansluiten, helaas heeft hij geen vakantie kunnen krijgen deze week maar hij rijdt daarom op en neer op de momenten dat hij wel vrij is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: