Dag 26 – Jarige job x 3

Ja ik weet het, mijn verjaardag is op 26 juli. Mijn vader is op 4 augustus jarig en tot slot mijn broer op 6 augustus. Traditiegetrouw vieren we deze drie verjaardagen sinds een paar jaar tegelijk op 1 dag met mijn familie, dat scheelt een hoop georganiseer en geplan (daar zijn wij niet zo van) en is wel zo gezellig. Een soort sinterklaasavond in het klein, haha. Dit jaar extra gezellig omdat we een week lang samen in een huis zitten. Vanavond was het dan zover. Huisje versierd, iedereen present, mijn twee nichtjes met de nodige spanning in hun lijfjes om hun cadeautjes te mogen geven. De avond werd geopend met het grootste cadeau; mijn broer de watersporter heeft kunnen regelen dat hij komende winter in Egypte werkt vlakbij het hotel waar we twee weken vakantie gaan vieren met zn allen. Dat betekent dat we voor het eerst in 6 jaar als familie weer allemaal bij elkaar zijn tijdens kerst en oud en nieuw! De vriendinnen van mijn twee broers zijn er voor het eerst bij, vriendlief voor het eerst en ons Marietje natuurlijk, mijn zus met haar gezin gaat weer voor het eerst sinds een aantal jaren mee. In onze familie is het een soort traditie om tijdens deze feestdagen samen te zijn maar dan in het buitenland tijdens een heerlijke zonvakantie. Waar heel vroeger mijn ouders met ons en onze oma van de partij waren, is dat tegenwoordig dus nog steeds familie Kieboom, maar dan met de jongere generatie steeds wat meer uitgebreid. Als dat tenminste voor iedereen lukt, dat is elk jaar weer afwachten. Zo zijn we nu al een aantal jaren maar met een deel van de familie bij elkaar geweest. Des te leuker dus, dat het nu wel weer gelukt is om iedereen samen te krijgen!! De rest van de avond onder het genot van een Chinese rijsttafel flink verwend met leuke en mooie cadeaus en vooral genoten van het samenzijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: