Dag 28 – lekker lui

Marietje had vandaag behoefte aan een rustdag. Na lekker wat bijgeslapen te hebben toog ik met mijn nichtjes richting het water. Er stond geen zuchtje wind maar wel een heerlijk zonnetje, dus belandde ik met mijn zus en zwager op terras waar ik me nestelde in een bank. Daar ben ik de rest van de dag niet meer vanaf gekomen, behalve dan om een paar keer te plassen. De middag bestond uit lekker sloom voor me uit kijken, een poging doen om het boek Ikigai verder te lezen, lekker wegdutten in het zonnetje. Prima dagje zo! In de avond bracht ik mijn oudste nichtje even naar het zwembad, ze ging discozwemmen. Helemaal trots dat ze nog zo laat mocht zwemmen stuurde ze me na tien minuutjes het zwembad uit, ik mocht niet blijven van haar… sja kleine meisjes worden groot, ze is ook al 7 en een half… dus ben ik nog even een rondje gaan wandelen, ik had namelijk nog maar vrij weinig beweging gehad vandaag. Marietje neemt inmiddels steeds meer ruimte in beslag merk ik wel, vooral in de avond is ze aardig beweeglijk. Zo kon mijn broer al bijna haar teentjes gaan tellen, hoewel ze nog altijd precies lijkt te weten wanneer er ‘vreemde’ handen op mijn buik contact proberen te krijgen met haar. Zodra ik iemand uitnodig om haar te voelen bewegen, blijft ze opvallend stilliggen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: