Dag 31 – Rustdagje en kapitein Eénoog

Toen vriendlief mij vanochtend wakker maakte met een kopje thee, waande ik me nog even op de Black Pearl… Ik keek namelijk recht in het oog van Kapitein Eénoog! Na een paar keer knipperen bleek het vriendlief maar te zijn met een gerstekorrel op zijn ooglid. Terwijl hij even langs de huisarts ging omdat hij zijn oog niet open kreeg, en daarna door naar zijn werk, draaide ik me nog maar een keertje om. De rest van de dag bestond uit een serie afkijken op Netflix en lekker thuis lummelen. Ik ben nog op zoek gegaan naar het perfecte patroon voor mijn vloerkleed, hoewel ik ook daarvan wel weet dat het op gevoel goed moet komen. Ik heb in elk geval wat research gedaan. Tegen de avond toch de energie gevonden om even de deur uit te gaan want de koelkast was leeg en er moest toch iets op tafel komen vanavond. Het werd een bezoekje aan de Lidl, in een poging wat voordeliger boodschappen te doen. Straks met een baby erbij zullen we toch wat zuiniger moeten gaan leven, ik ging eens onderzoeken of de Lidl daarin een antwoord biedt. Waarop ik vervolgens met drie boodschappentassen thuiskom, iets ging er mis… Wel hebben we nu genoeg schoonmaakmiddelen en lekkere koekjes in huis voor de komende maanden 🤗. Bleek nog dat ik brood was vergeten te kopen 🙈! Vervolgens een paar wasjes gedraaid en mijn koffertje vast leeggemaakt om de komende week te kunnen vullen als ziekenhuistas. Marietje was wel even blij met dit rustdagje, ze was weer lekker aan het bewegen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: