Dag 32 – Roadtrip met mams

Zo, dat was me het ritje wel vandaag! Vanochtend begonnen in Amsterdam, om vervolgens via Arnhem, Renkum, Wijchen naar Den Bosch en met een korte tussenstop in Breukelen weer terug naar Amsterdam te reizen. Een Mini Seven Club puzzelrit was er niks bij! Goh wat kan ik die puzzelritten missen soms… Dat je dan op een zondag door de Betuwe reed in je oldtimer Mini, op zoek naar de kersen die als beloning op je lagen te wachten als je alle aanwijzingen onderweg had gevonden én ook nog de routebeschrijving goed had begrepen én de instinkers had ontdekt. Als eerste aankomen was dan al niet eens meer het doel, alleen al de rit juist uitrijden en de finish vinden was al een kunst opzich!! Onderling met je bijrijder had je dan flinke strijd of je die vorige afslag nou wel of niet had moeten nemen, of enorme lol als je zag dat een andere Mini een instinker volgde en jij goed zat. Gelukkig is daar tegenwoordig de TomTom die mijn moeder precies kan vertellen hoe ze moet rijden, waardoor ik het als bijrijder me gemakkelijk kon maken vandaag. Een soort driving Miss Daisy gevoel 🤗 en dan niet in een Mini, maar de Fiat 500 kwam aardig in de buurt. In Arnhem hadden we een afspraak bij Bellyprint om een 3D print te laten maken van mijn buik, die vervolgens zal worden ‘omgetoverd’ in een bronzen beeldje. Een aparte ervaring om jezelf ineens in 3D te zien op een computerscherm, kan ik je vertellen! Het beeldje laat nog even op zich wachten, ik denk zomaar dat ik eerder kennis zal maken met ons Marietje dan dat ik het beeldje in handen krijg… Ook grappig om te zien hoe Marietje een soort eivorm van mijn buik maakt momenteel. Na de 3D ervaring gingen we langs Renkum en Wijchen met een missie; op zoek naar een nachthemd waarmee ik straks borstvoeding kan geven. Met een korte tussenstop in Wijchen was dat verder zonder resultaat, dus reden we door naar Den Bosch. Daar heb ik gelukkig wel kunnen slagen. Ik had wel een gezonde maaltijd verdiend, dus schoof ik nog even aan bij mijn ouders voor het avondeten, om daarna mijn reis te vervolgen terug naar Amsterdam. Het plan was om op de trein te stappen, daar dacht de NS vanavond echter anders over. Nog voordat de borden op het station mij het slechte nieuws konden melden, zelfs het personeel van de NS verzekerde me nog dat de trein gewoon zou rijden, werd ik door het thuisfront gealarmeerd dat er geen treinen zouden rijden naar Amsterdam. Toch gek hoe de tamtam tegenwoordig werkt; dat de medewerkers van de NS pas te horen krijgen hoe en wat, NADAT de nationale media dit heeft verspreid… Gelukkig was daar mams met haar Fiat die mij wel af wilde zetten ergens boven Utrecht, waar vriendlief me dan weer zou oppikken. Ik had Marietje al op een ijsje getrakteerd om de teleurstelling van de NS te verwerken in Den Bosch, mams en vriendlief namen het ervan bij de Mc Donalds in Breukelen. Zwangerschapskwaal van vandaag; heeel vaak plassen! Ik geloof dat ik wel 6 keer naar de wc ben geweest vandaag om steeds kleine beetjes urine achter te laten, als een hondje dat zijn territorium afbakent..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: