Dag 33 – zwabberbenen en Just Meet in Leiden

Vandaag lekker dagje vrij samen met vriendlief. Van alle plannetjes die we hadden voor dit vrije dagje kwam uiteindelijk vrij weinig terecht. Wat wel lukte was uitslapen, waarna we met lichte tegenzin aan de dag begonnen. Mijn benen voelden aan als pudding, ook in de nacht had ik last gehad van vermoeide benen. Blijkbaar was gisteren toch een iets te intensief dagje geweest, ik had stiekem toch flink wat gelopen door de binnenstad van Den Bosch. Marietje mocht dan wel een ijsje van me, maar ik vond dat ik dan wel de nodige beweging als compensatie moest inzetten dus liep ik twee kilometer van het station naar mijn zus. Die wandeling is me toch duur komen te staan, zo merkte ik dus vandaag. Ik was letterlijk niet vooruit te branden. Toch zijn we even naar buiten gegaan, heerlijk ontbeten buiten de deur en daarna nog even een fourniturezaak opgezocht op de Albert Cuyp voor wat spulletjes voor de gordijnen en om een manier te vinden hoe we het wiegje aan ons bed kunnen bevestigen. De tram bood een fijne uitkomst voor mijn zwabberbenen zodat ik niet zoveel hoefde te lopen. En hoewel ik echt niet snel ging, werd ik zwaar geïrriteerd van het geslenter van menig toerist voor mijn neus, toen we eenmaal op de markt waren gearriveerd. Eenmaal bij Jan de Kleine Vakman vonden we precies wat we nodig hadden zodat we ons al snel weer richting huis konden bewegen. De drukte van de stad was me vandaag even iets te benauwd, net als het weer trouwens. Weer thuis trakteerde ik mezelf op een siësta op de bank, waarna ik op weg ging naar Leiden. Daar had ik vanavond afgesproken met een vriendin, we gingen uit eten. Na het fiasco van de NS gisteren liet ik de trein maar even links liggen en ging ik op pad met de auto. In Leiden parkeerde ik de auto aan een gracht, niet mijn hobby want ik ben altijd bang dat ik of de auto (of allebei) in het water beland. Gelukkig ging dat goed en was het daarna alleen even zoeken naar de parkeermeter die zich heel gemeen achter een boom had verstopt. Precies op tijd (dacht ik) stond ik voor het restaurant te wachten toen ik door het personeel naar binnen werd geroepen; blijkbaar trok mijn buik nogal de aandacht want ze wist me te vertellen dat mijn vriendin al binnen was en ik vast de zwangere persoon was op wie ze aan het wachten was 😬🤗. Just Meet heeft een waardering van 9,3 op IENS en is een echte aanrader voor wie van vlees(biefstuk!!) houdt. Zelfs nu ik zwanger ben konden ze me verrassen met een heerlijk menu, aangepast op de restricties van het zwanger-zijn op culinair gebied. Onder het genot van dit heerlijke maaltje vloog de tijd voorbij, waarna we afscheid namen met de wetenschap dat de volgende keer dat we elkaar zien, Marietje geboren zal zijn. Wat een gek idee!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: