Dag 36 – buik als bakoventje

Het wachten is nu op het moment dat mijn (buik)oventje ‘PING’ zegt en Marietje eruit mag. Om dat proces wat te stimuleren ben ik vandaag maar eens een hele dag binnen gebleven. Volgens de laatste bakinstructies schijnen temperatuurswisselingen namelijk een negatieve invloed te hebben op het proces van rijzen (zie foto met instructies). Met het voorspelde slechte weer vandaag en steeds weer die regen- en onweersbuien leek het me verstandig om lekker warm binnen te blijven 😇. Lekker gerommeld in het kinderkamertje, kledingkast nog eens geordend, nog wat kleertjes en dekentjes gewassen. Aan het eind van de dag leek mijn buik net een boksbal, dat gaat dus de goede kant op! Dus voor iedereen die klaagde over dat warme weer van vorige maand; ik ben het levende bewijs dat die hoge temperaturen alleen maar gunstig zijn voor de groei van Marietje 🤗.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: