Dag 39 – van het universum naar Handige Harry naar Piet Pruts

Voor ik ging douchen vanochtend, schoot al door mijn hoofd dat mijn zus zo best eens kon bellen, omdat ze voor mij vandaag op haar werk op zoek zou gaan naar etikettenbladen. Toen ik de douche uit kwam had ik inderdaad een oproep gemist van haar! Toen ik keek waar ze was, bleek ze in Nieuwegein te zijn. Voor haar werk, kon ik me zo indenken. Maar even schoot ook door mijn hoofd dat ik het niet gek zou vinden als ze straks ineens voor mijn deur zou staan… Ik besloot haar later in de middag in elk geval terug te bellen en startte mijn dag met een bakje muesli, terwijl ik aanstalten maakte om de wasmachine en vaatwasser eens goed te reinigen. En ja hoor, daar ging de bel; mijn zus stond inderdaad ineens voor mijn neus! Gek toch hoe dat werkt met het universum en de band tussen twee zussen. En mooi! Ze was reuze nieuwsgierig naar de babykamer en had naast etiketvellen ook het ophangsysteem bij zich van de lamp die ze voor me had gemaakt. Die kan nu ook een mooi plekje krijgen aan de muur! Toen ze weer vertrok maakte ik mijn huishoudklusje af en toog daarna als een ware Handige Harry(jet) naar Hornbach, om de ontbrekende schroefjes te halen om de box in elkaar te kunnen zetten. Die had Hornbach gelukkig zo gevonden voor mij, nog geen twee eurootjes armer kon ik weer naar huis. Eenmaal thuis voelde ik me zo handig dat ik had bedacht dat ik die box wel even alleen af zou maken.. Helaas bleek dat nog niet zo handig, ik voelde me meer Piet Pruts toen ik de verhoogde bodemplank niet tussen de spijlen kreeg. Intussen liep het al tegen de avond en moest ik als de wiedeweerga gaan koken want om half 8 begon de dikke buiken gymnastiek in het Westerpark! Ik had inmiddels al twee zaterdagen laten schieten dus het werd wel weer hoog tijd om te gaan hupsen.. Pieternel Pruts flanste een pastamaaltijd in elkaar, de pasta was natuurlijk overkookt dus werd inderdaad één prut, bovendien kwam ik in tijdnood dus liet ik alles staan voor vriendlief die bij thuiskomst meteen op kon scheppen. Zijn voorspelbare reactie was natuurlijk; ‘sja de één is goed in pannenkoeken bakken…’ 😬 Toen ik terugkwam van een heerlijk uurtje sporten was vriendlief al bezig met de box, die hij natuurlijk zo in elkaar had zitten… maar dan wel dankzij mijn ritje naar Hornbach!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: