Dag 40 – kinderstoel besteld!

Vandaag stond een bezoekje aan babypark Wormerveer met de moeder van vriendlief op het menu. Vriendlief had ook vrij dus gingen we gezellig met zn drietjes op pad. Toen ik wakker werd bleek ik een pijnlijke nekspier te hebben door te lang in een verkeerde houding te hebben gelegen. Zo deze laatste weken merk ik wat betreft slapen dat het steeds meer een uitdaging wordt om comfortabel de nacht door te komen.. Daarnaast voelde ik me niet heel fit na de toch wat drukke dag gisteren met veel lopen en een uurtje sporten in de avond. Ik besloot het rustig aan te doen vandaag, hoewel dat nog best een uitdaging zou blijken… Na een heerlijke lunch in Vinkeveen gingen we op pad naar Babypark. Schoonmama keek haar ogen uit, er ging een hele nieuwe wereld voor haar open! En hoewel de winkel erg professioneel oogt, liet de klantenservice nog wel wat te wensen over, zo bleek toen we besloten om een kinderstoel aan te schaffen. Na ongeveer een kwartier wachten aan de infobalie zonder dat we ook maar werden begroet, werden we uiteindelijk toch nog geholpen. Wat is dat toch, ik met recepties of infobalies… Het duurde ook nog best een hele tijd, voor alle te bestellen onderdelen gevonden en opgeschreven waren, waarna ze in de computer werden gezet door de medewerker. Ik heb er toen zelf maar een stoel bij gepakt, kon niet langer meer op mijn benen staan. Niet dat ze dan aanbieden of ik niet even wil gaan zitten, terwijl ze toch niet om die boksbal heen kunnen van ruim 8 maanden zwangerschap!! Sowieso ontbrak de interesse in de klant voor mijn gevoel totaal. Dat vond ik wel jammer. Nadat de stoel dan uiteindelijk besteld was, lieten we schoonmama nog even ons paleisje en dan vooral die van haar toekomstige kleindochter zien. Ze vond het allemaal even prachtig. We zijn ter afsluiting nog even gaan uit eten, waarbij het me de grootste moeite kostte om niet boven mijn pizza in slaap te vallen… Gelukkig had ik een heel lekkere pizza die me wakker wist te houden 😛 en slaagde ik erin nog een beetje gezellig te doen. Dat dat mijn laatste restje energie van vandaag was, bleek wel op de terugweg, waar ik aan één stuk door gapend over straat liep. Niet dat dat opviel trouwens, we hadden genoeg entertainment over straat lopen die zorgde voor de nodige afleiding, zoals een bezopen man die de hele weg voor ons liep in een niet al te rechte lijn waarvan het de vraag was wanneer hij door zijn benen zou zakken… Die was er dan toch erger aan toe dan ik!! Als je dan denkt dat de dag voorbij was, kwam ook nog even de broer van vriendlief bij ons langs, die het paleisje van zijn aanstaande nichtje nog helemaal niet gezien had en ook heel nieuwsgierig was. Ik probeerde nog iets van een gezellig gezicht te toveren maar liet vriendlief het woord voeren tijdens de rondleiding door het huis. Dat was me het dagje wel vandaag!! Maar de kinderstoel is besteld, ik ben heel benieuwd of de levering net zo goed gaat als het moeizame bestelproces vanmiddag… 🙄

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: