Dag 44 – vriendlief met nesteldrang en een kluslijstje

Morgen is het zover: dan hebben we de (bijna) 38-weken check bij de gynaecoloog. Toen ik het daar even over had met vriendlief vanochtend bij het ontbijt, leek dit te zorgen voor wat lichte paniek, wie weet zegt ze straks tenslotte dat ik moet worden ingeleid om een of andere reden maar dan moeten die laatste paar klusdingetjes in huis natuurlijk wel klaar zijn.. Het einde komt nu echt in zicht van het lange wachten op die kleine, dus vriendlief wilde vandaag de laatste klusdingetjes af kunnen ronden. Het ‘kluslijstje’ bestond uit nog wat kleine dingen; zo stond het wiegje nog niet helemaal vast aan ons bed, daar bleek bovendien een hoop stof onder te liggen, de matrasbeschermer moest toch maar eens als een soort giga maandverband aan mijn kant gelegd worden voor wanneer mijn vliezen snachts besluiten te breken (een heel charmant en nogal seksdodend ding), en zo waren er nog wat dingen. Waarop vriendlief aan de slag ging. Aan het eind van de dag staat nu het wiegje vast langs ons bed, heeft mijn kant van het bed een luier om, is de slaapkamer stofvrij en staat de koelkast een partij te shinen aan de binnenkant, die is geloof ik nog nooit zó schoon geweest… hoezo nesteldrang 🤗😝 Het kluslijstje is nog niet helemaal af maar er zijn zo wel wat grote stappen gezet. Waarop vriendlief zojuist nog riep; ik maak nog even een lijstje wat we nog nodig hebben!! Die hangt nu op de koelkast naast de lijstjes ‘wat als de baby komt’ en ‘wat als de baby er is’. Zelf heb ik ook nog wel wat to do dingetjes, waaronder het vloerkleed haken, dat nu toch wel lang genoeg heeft gewacht op zijn beurt… Mooi project om morgen mee te starten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: