Lockdown 2, dag 6. Vakantiemodus slaat toe!

Kijk mama, dit is leuk!
Sneeuwpop maken!
Boodschappen gedaan met mijn neus, voorlopig genoeg wasmiddel in huis!!

Ik had gedacht vandaag naar school te gaan om wat administratie weg te werken in alle rust. Uiteindelijk lukte het me om er om 11.00u te zijn. Ik ruimde mijn lokaal wat op en zette de computer aan. Muziekje erbij, koffie gehaald en beginnen maar! Ik probeerde een to do lijst samen te stellen, zocht een lijst met wachtwoorden, die ik niet vond, dus besloot uiteindelijk om foto’s op te slaan van de klas. De vakantiemodus had toegeslagen; ik was vandaag niet vooruit te branden en kon me echt niet zetten tot schoolwerk. Dus stortte ik me maar op de foto’s ordenen en opslaan. Echt zo’n mega klus die je normaliter lekker uitstelt, en vandaag was zo’n ideale dag om dat klusje ‘even’ te klaren, met je verstand op nul. Ik ben alleen niet zo’n held met computers dus na een paar uur had ik 500 foto’s en filmpjes in tweevoud op de laptop staan. Verstand op nul is dan toch niet zo handig, bleek. Om ze te ordenen wilde ik ze kunnen bekijken, waarna ze ineens stuk voor stuk openden in plaats van in een diavoorstelling.. weer een half uur later heb ik geprobeerd om de foto’s in mapjes te plaatsen, de dubbelen haal ik er later wel een keer uit. Toen bleek dat ze ook nog steeds op mijn telefoon staan, samen met zo’n 20.000 andere foto’s.. Dus werd dat de volgende klus, maar eerst naar huis want het was alweer avond inmiddels. Onderweg naar huis moest ik nog wat boodschappen doen, omdat het later was dan ik had gewild deed ik dat snelsnel, waardoor ik thuis kwam met wasmiddel ipv vaatwastabletten 🙈🙈 . Dus kon ik nog een keer terug. Lilly-Sofie was vandaag lekker thuis met vriendlief, ze hebben een relaxt dagje gehad en ook nog samen een sneeuwpop geknutseld. Ze is weer de hele dag wakker gebleven, en was nog lekker aan het spelen toen ik thuiskwam. Ik besloot bij thuiskomst, na de ontdekking dat ik vier pakken wasmiddel ipv vaatwasmiddel had gekocht, (maakt Ariël geen vaatwastabletten dan?! 🤣🤣🤣), dat ik de rest van deze week mijn rust pak, lekker wasjes draaien thuis 🤣 en dat schoolwerk later wel oppak. Het leek of alles vandaag mij die boodschap wilde geven; dompel even lekker onder in de relaxmodus!! Wel wilde ik die 20.000 foto’s nog doorworstelen.. Ik legde Lilly-Sofie in bed, die meteen als een blok heerlijk in slaap viel, en kon toen aan de slag. Drie uur later heb ik er vierkante droge ogen van, maar zijn er toch zo’n 6000 weg.. Bizar hoeveel onnodige foto’s je verzamelt op je telefoon, zeker nu dit laatste jaar stroomt het snel vol met allerlei onzinnige foto’s. Om toch tegemoet te komen aan de duidelijke boodschap om in de relaxmodus te stappen, sluit ik de dag af met een leesboek in bed. Dag hoor!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: