Lockdown 2, dag 10. The day after; een héééle lange wandeling!

De dag begon weer om 6.20u. Ons meisje was pas om 23u gaan slapen maar haar biologische klok is nu eenmaal in de ochtend rond de klok van half 7 afgesteld. Als je gezien hebt hoe laat ik mijn laatste blog online heb gezet, dan kun je de uren tellen dat ik heb geslapen, op 1 hand… Gelukkig wist ik het zo te spelen dat vriendlief met haar naar beneden ging, waarna ik rond 8 uur aan de beurt was. Lilly-Sofie wilde graag in bad en aankleden, de rest van de ochtend heeft ze lief gespeeld. Na een heerlijke kerstbrunch gingen we op verkenningstocht naar het kinderboerderijtje in de buurt. Lilly-Sofie haalde de energie uit haar tenen om nog even te spelen in het speeltuintje, uiteindelijk gaf ze toch toe en kwam n de buggy zitten. Het idee was om even een klein wandelingetje te maken zodat ze lekker in slaap zou vallen. Het was zonnig en droog en ondanks een wat koude wind bleek het heerlijk wandelweer, dus doken we de Bossche Broek in. Hoewel we niet de enigen waren met dit idee, viel de drukte erg mee. We liepen en liepen en besloten de ronde groter te maken, door richting St Michielsgestel te lopen. Door het provinciehuis steeds als ijkpunt in de verte in de gaten te blijven houden, konden we onze route ongeveer uitstippelen onderweg. Uiteindelijk hebben we ruim drie uur gelopen en kwamen we met een heerlijk voldaan gevoel weer thuis, compleet met rode blosjes op de wangen. Lilly-Sofie had de hele weg lekker geslapen en werd dan ook heel uitgerust wakker toen we weer binnenstapten om 17u. Ze had trek en wilde spaghetti eten, daar werd meteen gehoor aan gegeven! Daarna heeft ze ook nog lekker met ons mee gegeten, vandaag stonden tapas met soep en brood op het menu. Tussendoor is er nog even een traditionele kerstfoto gemaakt. Daar had Lilly-Sofie eigenlijk helemaal geen zin in, alleen als oma mee op de foto ging was het goed. Sja het is een peuter van 2, die moet af en toe wel even van zich laten horen uiteraard! Na het avondeten ben ik compleet ingestort dus ik zoek zo lekker mijn bed op. Hopelijk slaapt Lilly-Sofie ook als een roosje, na de lange middagslaap had zij vanavond weer volop energie dus het duurde even voor ze naar bed ging.. Fijne kerst allemaal!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: