Verlof #2, dag 2. Een natte dag!

Buiten zou het de hele dag regenen, dus een dagje binnenblijven is dan geen straf. Lekker droog, zou je denken. Toch bleek het later ook binnenshuis een vrij natte dag te worden… Nu de luiers van Lilly-Sofie bijna op waren en ik nu toch met verlof ben, en we de hele dag thuis waren vandaag, leek het me het ideale moment om ook thuis de zindelijkheidstraining eens een boost te geven.. Op de opvang is ze hier al een aantal weken redelijk succesvol mee bezig, maar thuis is het gemak van de luier nog te groot om uit zichzelf de stap te zetten voortaan geen luier meer om te doen. Na een vergelijkbare woede-uitbarsting met die van de vorige dag over de vlechtjes, legde ze zich erbij neer en leek het in eerste instantie een veelbelovende droge dag te worden. Toch bleek het nogal een opgave voor haar, en draaide de wasmachine overuren om de broekplasjes weg te werken. Ze voelt het prima aan wanneer ze moet, maar vindt het om de een of andere reden niet leuk om die pot op te klimmen. Eenmaal op de wc gaat het prima, en een sticker plakken als het is gelukt, is ook best leuk, maar echt gevoelig is ze daar niet voor. Maar de aanhouder wint, we houden gewoon nog even vol! Betekende wel dat ik vandaag dus mijn handen vol had aan die eigenwijze peuter. Oma kwam vandaag een dagje meehelpen om alle babykleertjes uit te zoeken en mee te nemen om te wassen. Net als bij de geboorte van Lilly-Sofie, werd daarbij wederom bevestigd dat ik genoeg kleertjes bezit om een heel elftal aan babymeisjes aan te kleden.. Oma gaat dat de komende dagen in haar turbo machine wassen, zodat de kleine spruit niks tekort hoeft te komen. Moet ze natuurlijk nog wel even blijven zitten!

Een kleine greep uit de voorraad babykleertjes die nog even gewassen gaat worden…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: