Verlof #2, dag 3. Verlof is een vloek…

Ergens is de verloftijd een vloek voor mij. Ik zal het maar eerlijk bekennen. Ik word dan een lastige heks met een gigantisch gat in haar hand. Zo bestelde ik gisteren in een opwelling nieuwe gordijnen voor de slaapkamer van Lilly-Sofie, terwijl daar al hele mooie gordijnen hangen en niet zij, maar wij in onze eigen slaapkamer gordijnen nodig hebben. Totaal onlogisch dus en overbodig. Dat liet vriendlief me gelukkig op tijd realiseren, waarna ik de aankoop vandaag weer wijselijk heb teruggedraaid. Heel eerlijk begon dit al voor mijn verlof, zo staat er ineens een nieuwe box in de woonkamer terwijl we nog een prima box op zolder hebben staan.. Uiteraard kan ik mijn hormonen dan de schuld geven. Vervolgens stuurde ik vanochtend nog even een mail naar de voorzitter van de VVE met wat kritische noten n.a.v. de laatste vergadering. Gelukkig werd ik de rest van de dag omringd door mijn moeder en vriendlief, zodat verdere gekke sprongen geen kans kregen. Lilly-Sofie ging zonder luier naar de opvang, met vijf onderbroekjes als reserve voorraadje, waarna we haar kamertje onder handen namen. Op de muren hebben we al danseresjesbehang laten ophangen, nu moest de styling van de grote meidenkamer nog even worden afgemaakt. Ook stond een verantwoord bezoek aan een “gordijnenboer” op de planning, voor de gordijnen in onze slaapkamer. We wonen in een oud huis, waar de muren niet goed geïsoleerd zijn. Met een baby’tje op komst die bij ons op de slaapkamer komt, wordt het daarom de hoogste tijd voor de juiste vitrage. Nadat we de gordijnen hadden gevonden en besteld, reden we nog even door naar een babyzaak om de laatste dingetjes in de outlet te scoren. Daar heb ik mezelf dan toch nog weten te verwennen met een heerlijke kitscherige luiertas, die ook nog eens 90% was afgeprijsd. Zo blij als ik was met mijn luiertas, zo enthousiast reageerde ons meisje bij thuiskomst op haar nieuwe kamer. ‘Mama kijk een grote meidenkamer!’ Dat ze echt een grote meid wordt bewees ze trouwens door bij het ophalen van de opvang nog dezelfde kleren aan te hebben als hoe ze in de ochtend was binnengekomen. Dit tot mijn grote verbazing, een draakje is het ook! Thuis hadden we gisteren nog een hele verkleedpartij en op de opvang lukt het haar wel om de hele dag droog te blijven!

Mijn kitscherige luiertas!
De grote meidenkamer!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: