Verlof #2, dag 4. Rusteloze benen…

Afgelopen nacht hebben ze me flink wakker gehouden. Samen met een harde buik was het zoeken naar een houding waar ik geen last had van rusteloze benen. Gelukkig kon ik vanochtend mijn rust pakken en heb ik alsnog heerlijk uitgeslapen nadat vriendlief en ons peutertje de deur uit waren. In de middag werd ik uitgerust wakker, toen de deurbel ging. Mijn nieuwe jas is binnen! Later op de dag toen ik Lilly-Sofie ging ophalen van de opvang, zag ze mijn nieuwe jas. ‘Mama wat heb je? Een nieuwe jas?’ Ja! ‘Waarom?’ Euh ja, omdat die andere jas nu te koud wordt.. ‘Maar waarom?’ Toch knap hoe zo’n peutertje precies de vinger op de zere plek weet te leggen. Alsof ze wilde zeggen, je hebt toch genoeg jassen, hoezo heb je nu nog een jas gekocht! Wijsneus 😠 Ik ben anders heel blij met mijn nieuwe warme zwangerschapsjas waar mijn buik nu in past en waarmee ik straks na de geboorte met een draagzak kan lopen!

Met de nieuwe jas die geleverd was, werd de rusteloosheid in mijn hoofd gevoed, nu wilde ik toch wel graag naar buiten! Even mijn nieuwe jas uittesten, een outletwinkel opzoeken en mijn fiets ophalen. Een geboortepakje en een winterjas voor Lilly-Sofie stonden nog op mijn lijstje. Ook stond mijn fiets nog bij mijn werk, daar was ik dan toch al in de buurt. Het uitje slaagde echter maar half. Een echt geboortepakje zoals ik in mijn hoofd had, vond ik niet, de winterjas ook niet, en de weg naar mijn fiets bleek toch iets verder dan ik aankon. Dus maar weer naar huis, onderweg Lilly-Sofie ophalen om daarna net op tijd thuis te zijn voor de levering van Picnic, de boodschappenservice. Na mijn laatste fiasco in de supermarkt (iets met een pot tomatensaus dat kapotviel op de grond) zweer ik bij deze bezorgdienst. Ze komen je boodschappen tot in de keuken afleveren, wat best praktisch is als je op 3 hoog woont en 9 maanden zwanger bent. Eenmaal op de bank geploft besluit ik dat dit mijn laatste stuiptrekking was tot de bevalling. De enige reden waarom ik nu nog de voordeur uit mag, is hooguit om een terrasje te pakken en dan weer naar huis. Dankzij vriendlief kan dit vanaf morgen gewoon weer met de fiets! 🥳

Grote meid!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: