Verlof #2, dag 6. Twee luiwammesen

‘Mama, ik moet plassen!’ En dat keer 1125. Kijk, maar dan heb je wel de hele dag een droge broek! Niet dat dat scheelde met wassen vandaag, want de wasmachine heeft alsnog de hele dag gedraaid. Je moet wat, als je besloten hebt de hele dag thuis te blijven! Jaja mensen het is gelukt, ondanks het mooie weer vandaag ben ik dus de hele dag binnen gebleven💪. Lilly-Sofie hield me gezelschap en nam zelf ook een relaxdag, lekker samen chillen op de bank. Ik twijfelde nog even om naar Den Bosch te rijden voor de verjaardag van mijn moeder, maar besloot toch mijn rust te pakken. Behalve de wc bezoekjes en de was die aandacht vroeg, heb ik me zo min mogelijk bewogen. Tijdens de middagslaap van Lilly-Sofie heb ik nog een kraamcadeautje geregeld voor haar, een badpop zodat ze straks lekker mee kan moederen. Ze kan niet wachten om straks grote zus te zijn, en is er helemaal klaar voor.

Relaxdag!
Nog niet ontploft…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: