Verlof #2, dag 8. Precies 38 weken. Hallo wachtbankje…

Sja, daar zit ik dan, op het wachtbankje.. Vanaf nu is het onbekend terrein; de vorige keer werd ik verrast met gebroken vliezen op deze dag, en wist ik ongeveer dat er in de komende dagen iets zou gebeuren. Ik was tot die dag niet eens echt bezig geweest met een aankomende bevalling in mijn hoofd. Dit in tegenstelling tot vriendlief die de dag ervoor ineens giga last kreeg van nesteldrang; niet voor niks bleek de volgende ochtend dus.. Misschien moet ik dus gewoon weer wachten tot hij de koelkast uit gaat soppen, of de diepvriezer gaat ontdooien (dat is eigenlijk dringender nodig als ik toch een suggestie mag doen) en tot die tijd de hele aanstaande bevalling uit mijn hoofd zetten en gewoon van de bank af komen. Vanmiddag ben ik in elk geval lekker even naar buiten geweest en heb ik een rondje gewandeld, terwijl Lilly-Sofie zich vermaakte in een paar speeltuintjes. Afgesloten met een taartje in een cafeetje, zo valt het best vol te houden. Het lopen ging ook weer een stuk soepeler dan een paar dagen terug gelukkig, toch goed om in beweging te blijven. Ik ben allang blij dat ik geen last heb van mijn rug of bekken (meteen afgeklopt!!). De vermoeidheid slaat nu wel meer toe, het voelt ook wel fijn om daar gewoon aan toe te kunnen geven nu het nog kan. Dus ik zeg welterusten iedereen!

We waren vanavond de iPad kwijt… hele huis doorzocht, bleek ons peutertje hem in haar keukentje te hebben gestopt 🤷‍♀️

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: