Verlof #2, dag 9. Ritje Vinkeveen

Vandaag hebben we even een bezoekje gebracht aan de ouders en broers van vriendlief. Een van zijn broers was jarig, dat feestje wilde Lilly-Sofie niet missen! Ik had gehoopt op een ander soort feestje in het ziekenhuis, helaas was daar nog geen reden voor. Wel bereikte ik vandaag weer een volgende mijlpaal; dit was officieel de dag dat ik niet meer zelf mijn schoenen aan kreeg en dus vriendlief mij moest helpen aankleden…

Thuiszorg ingeschakeld om mijn veters te strikken 😜

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: