Verlof #2, dag 12. Wacht/relaxbank

Op een gegeven moment ga je dingen doen in huis die eigenlijk al jaren op je lijstje stonden maar waar je nooit aan toe kwam. Tenminste, zo zeg je dat. Wie heeft er nou na een dag werken nog zin om de gang op te ruimen of de berging.. Nu vriendlief, sinds het loos alarm gisteren, ook thuis is, komen we er niet meer onderuit en dus hebben we nu een zo goed als leeg trapportaal en staat de berging ook op de planning. Verder is ons meisje vanochtend gewoon weer naar de dansles geweest, samen met papa. Ik deed een dutje op de bank tot ze weer thuiskwamen. Vandaag heb ik me er maar bij neergelegd dat het andere meisje zich nog even schuil houdt in mijn buik. Lilly-Sofie lijkt er ook wat rustiger onder gelukkig. We wachten maar af, meer kunnen we niet doen. Het gerommel is vandaag dan ook veranderd in rust, ik voel wel beweging maar geen krampen meer. Ik ben nog op zoek geweest naar een plaatje van een wolf met stenen in zijn buik, want qua gewicht wordt het er niet lichter op en ik wilde die ter illustratie nog toevoegen aan mijn blog van gister, helaas kreeg ik die niet gevonden. Maar Lilly-Sofie kon vanmiddag wel een goed beeld geven van hoe onze dag verlopen is; relaxen op de bank is onze favoriete bezigheid aan het worden deze dagen!

Beertje Bruin is ook slaapverwekkend…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: