Verlof #2, dag 18. Het multitasken begint al…

De nieuwe baby is nog niet geboren of we worden al op de proef gesteld om te multitasken… Lilly-Sofie had ineens haar hele bed onder gespuugd vanavond. Maar echt álles zat onder de spuug, tot en met haar dekbed en matrashoes aan toe. Ook zat het in haar gezicht en haren. Dus met zijn tweeën aan de bak om kind en bed en kamer en alles weer schoon te krijgen. Op zo’n moment is zo’n dikke buik even bijzaak. Kind onder de douche gezet, wasmachine aangezet, en daarna nog even lekker knuffelen op de bank. Ik had haar wat water laten drinken (met de gedachte dat dat fijn is tegen de vieze smaak in haar mond), dat kwam me een kwartiertje later duur te staan. Gelukkig lag ze nog niet in bed en belandde de volgende lading voor haar voeten op de vloer… Inmiddels was ze toch best moe dus wilde wel weer naar bedje toe, maar eerst moest er nog even worden voorgelezen. Welk verhaaltje kies je dan; Floddertje die van de keuken een smeerboel maakt door met een mixer door de tomatensoep te roeren…. Sja als je erover nadenkt best passend voor de situatie waar we net in zaten!! Wat een humor heeft dat kind ook haha. 🙈🙈🙈 Ze heeft geen koorts gelukkig dus hopelijk blijft het hierbij en zal het de spanning zijn. Maar ze is toch niet helemaal lekker, wat verkouden ook. Hopelijk geven zij en haar zusje me nu nog even een goede nachtrust, dat kan ik nu nog wel even gebruiken voordat de baby op zoek gaat naar de uitgang en de bevalling zich aandient… Door een miscommunicatie is de afspraak in het OLVG verzet naar morgen. Je weet wel, die afspraak waarvan ik vorige week nooit had gedacht die nog te halen met mijn dikke buik.. Wel hebben we vandaag dan eindelijk de kinderwagen in huis gehaald! En dat gevierd met een lekker taartje. Waar ik dus eigenlijk dacht dat toch wel een goede reden zou zijn voor ons baby’tje om zich aan te dienen vanavond, was het Lilly-Sofie die de aandacht opeiste. Het arme meisje is gewoon op van de spanning, en dat is eigenlijk heel begrijpelijk. Ze wil gewoon duidelijkheid, wanneer komt mijn zusje nou. Ondertussen ziet ze vanalles veranderen in huis, zoals vanavond ineens een tweede kinderwagen erbij, maar van de baby nog geen spoor… Zal toch wel heel verwarrend zijn voor haar allemaal. Hopelijk duurt het niet al te lang meer en kunnen we met zijn vieren gaan genieten van de nieuwe situatie en kan Lilly-Sofie snel wennen aan haar nieuwe rol als grote zus..

De nieuwe kinderwagen in een oud jasje (zelfde babynestje als waar Lilly-Sofie in heeft gelegen)
Dat moest gevierd worden!
Pfff wat een spanning toch…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: