Verlof #2, dag 23. Nijntje in het theater

Hoewel ik me steeds meer ga manoeuvreren als mevrouw Wijdbeens, gaat het lopen me nog redelijk goed af. Ik had na gisteren gedacht dat ik vandaag weer een stuk minder mobiel zou zijn, zoals ik me afgelopen week steeds voelde, maar niks was minder waar. Het wandelingetje naar de bus, van de bus naar de tram en van de tram naar mijn ouders, viel me allemaal reuze mee en dat lukte ook best in een aardig tempo. Blijven bewegen schijnt bevordelijk te zijn, daarnaast was het me gisteren toch wel erg goed bevallen om niet de hele dag thuis te zitten wachten tot er wat gebeurt. Dus heb ik me nu voorgenomen om gewoon de deur uit te gaan en de dingen te doen die ik wil doen, zolang ik me zo mobiel voel. Vandaag was dat een reisje met het openbaar vervoer door Amsterdam om bij mijn ouders langs te gaan. Dat deed ik alleen, vriendlief ging met ons prinsesje namelijk naar haar allereerste theatervoorstelling! Ze had er helemaal zin in en wilde dan ook een mooie jurk aan. Toch vond ze het ook best wel behoorlijk spannend. Gelukkig viel de spanning van haar af zodra de show begon, en raakte ze helemaal enthousiast. Ze is de hele voorstelling geboeid blijven kijken en luisteren en deed ook nog eens actief mee met alle liedjes en dansjes! Zo fijn om haar zo te zien genieten, al moest ik het doen met filmpjes en foto’s want we hadden maar 2 kaartjes gekocht aangezien ik nooit had gedacht er nu nog zo bij te lopen. Na de show kwamen ze ook naar oma toe om daar eind van de middag een korte siësta te houden voor we aan tafel konden. Haar neefje was ook op bezoek bij oma, die bleef er slapen. Hoewel het zusje nog in de buik zit, is het zo mooi om te zien hoe Lilly-Sofie steeds vaker contact legt met haar zusje, via de buik. Dan praat ze er tegen of ze zingt een liedje of ze leest zogenaamd voor. Toen haar neefje naar bed ging, moest ik haar even uitleggen dat ze zachtjes moest praten, en zei tegen mijn broer dat ze dat nog moet leren voor haar zusje komt, dat ze zachtjes praat als het zusje slaapt. Even later ging ze plassen en vertelde toen ze terugkwam trots dat ze heel zachtjes had gepraat 🙈🙊. Die meid is er echt helemaal klaar voor. En zij niet alleen, maar dat wisten jullie al 😅. De buik lijkt wel wat te zakken, de twee korte busritjes van vandaag hebben daar gevoelsmatig in elk geval een bijdrage aan geleverd… Aan de ananas ben ik nog niet toegekomen, wordt vervolgd…

Ons Nijntje bij haar eerste theater voorstelling!
Siësta bij oma
Wijsneusje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: