Verlof #2, dag 25. Ananas en rust

Hoewel ik al vroeg uit de veren was, besloot ik vandaag toch een rustdag in te lassen. Al is het woord rustdag toch lichtelijk misplaatst. Netflixen ben ik allang beu, dus dan ga je andere dingen zoeken zoals de foto’s op je telefoon opruimen. Ons meisje had weer een dagje bij de opvang, vanmiddag kwam de weekplanner binnen die ik voor haar had besteld. Ze is nu erg bezig met de dagen van de week, en wat ga ik vandaag doen en wat ga ik morgen doen, dus ik wilde dat graag voor haar in kaart brengen. Het was even knutselen en uitzoeken maar dan had ik weer wat te doen, 250 kaartjes uit sorteren! Ook dat stomme Candy crush hield me vandaag weer lekker bezig, inmiddels ben ik alweer 200 levels verder. Maar daar word je dus eigenlijk alleen maar rusteloos van. Ik heb nog niet de innerlijke rust gevonden om met een boek in de stoel weg te zakken, dat was wellicht toch beter geweest… Ondertussen is vandaag de helft van mijn familie (mijn broer en zus met hun beider gezin) naar Venetië vertrokken voor een paar dagen. Dat reisje was natuurlijk geboekt met het idee dat ze ons kleine nieuwe wondertje al hadden kunnen aanschouwen voor ze in het vliegtuig zouden stappen… Niets blijkt minder waar en dat is dan toch ook een gekke situatie. Vriendlief had ik op pad gestuurd, hij ging even bij zijn ouders langs om daarna bij de Ikea (jawel, er gaat hier geen dag voorbij zonder Ikeabezoek) het kastje te halen voor de woonkamer. Daar hadden we vanochtend dan toch nog een knoop over doorgehakt, nadat we alle prullaria van de eettafel hadden opgeruimd. Naast de nieuwe speelplek voor Lilly-Sofie, die we vorige week gecreëerd hebben, moest er namelijk nog een opbergruimte komen voor de spullen behorend bij de naaitafel in de woonkamer. Vriendlief is modeontwerper van beroep en doet dat nu alleen nog hobbymatig, bovendien is er nog altijd die droom van die kinderkledinglijn… Zo raken we iedere dag weer een stukje meer georganiseerd en opgeruimd, dat is dan wel weer het voordeel van het lange wachten. Vanavond vanaf 17.30u was het spitsuur; vriendlief kwam terug van Ikea, moeders kwam nog even langs, Picnic kwam boodschappen in de keuken bezorgen, en de tapijtenman kwam een vloerkleed leveren dat we hadden besteld voor in de woonkamer. De baby komt uiteindelijk bij ons op de slaapkamer te liggen, we hebben daar nieuwe gordijnen besteld die isolerend zijn omdat er veel kou door de muren komt in die kamer. Die zijn helaas nog niet binnen, ik heb de gordijnenman nog niet gehoord.. wie weet wacht ze daar wel op! We hebben de dag vervolgens afgesloten met de verse ananas die vriendlief voor me had gesneden. Nu dromen dat het helpt! 🤞🤞🤞

Nieuw kleed!
De weekplanner voor Lilly-Sofie
Nog steeds een lege box…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: